affiliate wehkamp
Migratie wehkamp affiliate programma: een kijkje achter de schermen.
Binnen wehkamp reviewen we ons tooling regelmatig, daarom hebben we gekeken naar welke affiliate netwerken er nog meer in de Nederlandse markt opereren. En bekeken welke van deze netwerken nog meer goed bij de strategie van het affiliate marketing kanaal binnen wehkamp zouden passen.
social media marketing
Wehkamp start eigen affiliateprogramma Emerce.
Feit blijft dat al die affiliateprogrammas die in eigen beheer worden uitgevoerd zoals Bol en nu dus wehkamp, het er voor de affiliate niet makkelijker op maken. Een eigen affiliate programma kan best, maar dan zou ik toch zeker nog een ander open netwerk er bij houden.
GDPR
Accountmanagement in affiliate marketing: leer van Bol.com wehkamp Frankwatching.
Wat dat betreft doet wehkamp het dan weer erg sterk met affiliategebonden groeidoelstellingen via het Premium Partnership Programma. Dat is nog motiverender voor de grotere publishers. 11 juli 2017 om 1232.: Ik ben wel erg benieuwd naar correcte affiliate software die je als publischer aanschaft om te gebruiken je adverteerders te helpen.
seo news
Wehkamp eigen Partnerprogramma Performance.nl.
Wij denken dat dit een goede stap is van Wehkamp mits alles goed geïmplementeerd wordt en er genoeg professionele kennis in huis is. Natuurlijk duurt het even voordat alle bugs uit het programma zijn zoals de onderstaande en wij verwachten dan ook dat het Wehkamp affiliate programma voorlopig nog een tijdje door blijft draaien op de andere netwerken.
Wehkamp definitief in zee met Performance Horizon Affiliateblogger.nl.
Tweet op Twitter. Ook al zag de markt het al redelijk aankomen met de test tussen Performance Horizon en Tradedoubler, en natuurlijk deze blogpost van gastblogger Marije Snijder, affiliate marketeer bij wehkamp, is deze week het nieuws officieel via een persbericht naar buiten gebracht. Wehkamp gaat definitief in zee met Performance Horizon voor het affiliate programma.
Affiliate programma Wehkamp Daisycon Affiliate Marketing.
Daarnaast is Wehkamp van oudher al zeer scherp geprijst, ook met bekende merken. Het affiliate programma van Wehkamp staat dan ook bekend om haar hoge conversie. Doordat het aanbod op Wehkamp.nl zo groot is zijn er ook zeer veel verschillende affiliates die Wehkamp kunnen promoten.
Wehkamp vernieuwt affiliateprogramma Emerce.
Redactie Emerce Nieuws 14 februari 2017 1505.: Wehkamp gaat woensdag voor zijn affiliateprogramma een nieuw commissiemodel introduceren. Het huidige commissiemodel is volgens het bedrijf erg ingewikkeld en enigszins verouderd. Van standaardcommissies gaat wehkamp naar een bonusmodel. Het nieuwe commissiemodel heeft voor iedere uitgever een ander effect.

Contacteer ons